OM OS

Denne hjemmeside om tilbagestrømningssikring og EN1717 er drevet af SCHØNEMANNS VVS!

 

Dit hjem er en del af dig. Derfor kræver det tillid at lukke et andet menneske ind i dit hjem. Du har behov for at din frisør eller din læge har interesse for dig personligt. Gennem mange år udvikler du et tæt bånd med dem og rådspørger dem frit og uden forbehold, for du ved at de vil dit bedste og interesserer sig for dig personligt. Din læge ved præcis hvordan du gerne vil ha det, og ved hvordan du har det. Hvis du besøger en anden frisør bliver du bare én i rækken og modtager ikke den personlige service du er vant til.

 

På ligende måde er det hvis du skal udbygge dit hus, renovere dit badeværelse eller have udskiftet en radiator. Det er dit hjem og det bør du ikke overlade til hvem som helst. Hvis dit nye projekt skal blive ligeså fantastisk som du forestiller dig det, er der ikke plads til at benytte en hvilken som helst blikkenslager. Det er vigtigt at dit projekt interesserer din blikkenslager, eftersom du har lagt megen tid og omtanke i det. Vælg én som du kender og som du betyder noget for. Du fortjener ikke at blive et nummer i rækken af kunder.

 

Forholdet til vores kunder bygger på tillid. Vi kender dem og de kender os. Vi ønsker dem den bedste løsning og at de bliver hos os i mange år.

 

Hos os er du derfor ikke bare et nummer – DU ER ENESTÅENDE!

Lovstoffet bag

Rørcenteranvisning 015. afsnit 7.4

I BR08, DS 439 og DS/EN 1717 er der krav om, at der altid skal installeres en tilbagestrømssikring ved indføring i bygning.

 

Byggeloven § 14:

Stk. 1. Bebyggelse... skal holdes i forsvarlig stand, således at de ikke frembyder fare for ejendommens beboere eller andre.

Stk. 2. Bestemmelserne i stk. 1 gælder, uanset hvornår bebyggelsen er opført.

 

Bygningsreglement 2008 Kapitel 8:

Stk. 3. Til sikring af vandforsyningsanlægget imod forurening, der strømmer tilbage i drikkevandsinstallationen, skal der monteres en tilbagestrømningssikring på fordelingsledningen efter jordledningens indføring i ejendommen og inden afgrening til anden ledning.

 

 

 

SCHØNEMANNS VVS | COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED